Praktijk voor:
Generalistische Basis GGZ
Gespecialiseerde GGZ
Kinder- en jeugdpsychologie
Relatie- en gezinstherapie
Arbeid en organisatie
Coachen

De Psychologen

Bij Triade werken twee psychologen. Dit zijn mevrouw J.J. Houwing en de heer J. van den Berg. Beiden zijn gezondheidszorgpsycholoog en aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) en de Groninger Psychologen Coƶperatie (GPC). Nagenoeg alle psychische problematiek kan bij Triade worden behandeld. Onze benadering is vooral oplossingsgericht. Dit betekent dat met name aandacht wordt besteed aan hoe u zich in uw dagelijks leven prettiger kunt voelen en hoe u gemakkelijker kunt functioneren. Een beperkt aantal gesprekken is vaak al voldoende om op eigen kracht weer verder te kunnen. Zo nodig zijn langer durende behandelingen mogelijk.

Mevrouw Houwing is tevens klinisch psycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog, relatie- en gezinstherapeut en supervisor voor gezondheidszorg- en klinisch psychologen. Ook is zij consulent bij Reclassering Nederland.

mw. J.J. (Jeannet) Houwing (agb-code 94-002012)
dhr. J. (Jeroen) van den Berg (agb-code 94-000362)


Indien u niet tevreden bent over de behandeling, dan kunt u dit in eerste instantie natuurlijk kenbaar maken aan mevrouw Houwing of de heer Van den Berg. Ook kunt u zich wenden tot de beroepsvereniging, het Nederlands Instituut van Psychologen (030 850 1500).