Wachttijden

De wachttijd is niet afhankelijk van waar u bent verzekerd, noch van de reden van aanmelding. In principe start de behandeling aansluitend aan de intake; hiervoor geldt geen extra wachttijd, niet in de Generalistische Basis GGZ, noch in de Gespecialiseerde GGZ.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder (elders) een intakegesprek krijgt en dat de behandeling kan starten binnen tien weken vanaf de intake. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde Treeknormen).

Actuele wachttijden

Er is een wachttijd bij Triade voor een eerste afspraak. Deze informatie wordt maandelijks bijgewerkt. In geval van crisis binnen kantoortijden kunt u uiteraard contact opnemen met de praktijk en buiten kantoortijden kunt u terecht bij de doktersdienst (huisartsenspoedpost) of de crisisdienst van de GGZ in uw omgeving.

Actuele wachttijden

Jeannet Houwing 10 weken
Miranda de Jonge 15 weken
Jeroen van den Berg 12 weken
Bijgewerkt 6 maart