Psychologen

Bij Triade werken drie psychologen. Dit zijn mevrouw J.J. Houwing, mevrouw J.M. de Jonge en de heer J. van den Berg. Ze zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) en de Groninger Psychologen Coƶperatie (GPC).

Nagenoeg alle psychische problematiek kan bij Triade worden behandeld. Onze benadering is vooral oplossingsgericht. Dit betekent dat met name aandacht wordt besteed aan hoe u zich in uw dagelijks leven prettiger kunt voelen en hoe u gemakkelijker kunt functioneren. Een beperkt aantal gesprekken is vaak al voldoende om op eigen kracht weer verder te kunnen. Zo nodig zijn langer durende behandelingen mogelijk.

Supervisie/Consultatie

Mevrouw Houwing geeft supervisie aan klinisch psychologen in opleiding (onderdeel diagnostiek) en aan gezondheidszorgpsychologen in opleiding (onderdelen diagnostiek, indicatiestelling en interventies). Daarnaast verzorgt zij verklaringen psychische hinder bij achternaamswijziging. Mevrouw De Jonge geeft supervisie aan gezondheidszorgpsychologen in opleiding (onderdelen diagnostiek, indicatiestelling en interventies).

Sfeerimpressie praktijk

 

mevr. J.J. (Jeannet) Houwing

mevr. J.M. (Miranda) de Jonge

dhr. J. (Jeroen) van den Berg